Sayın Üyemiz,

TÜRMOB tarafından yürütülen TÜRMOB Kart projesinde meslek mensuplarının büyük bir çoğunluğunun kimlik belgeleri değiştirilmiş olup;  2017 yılı mart ayı itibariyle tüm yeni başvuru yapan meslek mensuplarının kimliklerinin tedariki gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamında eski kimlik kartlarının değişimi için herhangi bir başvuru yapmayan meslek mensuplarımızın “ücretsiz” bir şekilde değişim yapmaları için 10/07/2024 tarihine kadar E-Birlik sistemi üzerinden bilgi ve fotoğraf güncellemesini yaparak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Kimlik belgeleri bir sefere mahsus Birlik tarafından ücretsiz değiştirilecektir. Basılan kartta yer alan bilgilerin hatalı, yanlış veya eksik olduğu durumlarda, yeni kart ücret karşılığı basılacaktır. TÜRMOBKart kapsamında yapılacak olan başvurulara ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.

Bilgi edinmenizi rica ederim.

Engin ÜNSAL

TÜRMOB Tarafından Gönderilen Yazı...lütfen tıklayınız...>>>