Haber Yazdır

 

ESKİŞEHİR BEYPAZAR TURU

2 GECE KONAKLAMALI – 28 / 30 Nisan 2017

1.GÜN 28 Nisan  : 27 Nisan Akşamı saat 22.00’da odamızın önünden misafirlerimizi aldıktan sonra yola çıkıyoruz.Keyifli bir yolculuk sonrasında BEYPAZARI’ na ulaşıyoruz. Beypazarında gezimize başlıyoruz. Kent Tarih Müzesi,İnözü Vadisi,Hıdırlık Tepesi,Alaeddin sokakta alışveriş,Alaeddin Camii ve Nurettin Karaoğuz gezi evi gezilerimizi yapıyoruz.Meşhur telkari alışverişlerimiz sonrasında  otelimize yerleşiyoruz.Otelde dinlenmemiz olacaktır.Daha sonra  Akşam yemeğimizi Bağevi’nde yöresel tatlar eşliğinde muhteşem bir fasıl ile eğlenerek alıyoruz.Konaklama otelimizde Kayıboyu Otelde

2.GÜN 29 Nisan: Sabah kahvaltımızı aldıktan sonra ESKİŞEHİR’de turumuza başlıyoruz. Öncelikle ESKİŞEHİR’ in değişen yüzünün kanıtı olan parkların öncüsü Kentpark’ a gidiyoruz. Öğle Yemeğimizi  Eskişehir’in Meşhur Çiğböreği olarak aldıktan sonra Sazova parkını gezeceğiz.Park içinde detaylı gezimizin ardından Odunpazarı Evleri ,Cumhuriyet Tarih Müzesi rehberimiz eşliğinde gezdikten sonra Atlıhana gideceğiz.Burada alışverişlerimizi yaptıktan sonra otelimize yerleşiyoruz.Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3.GÜN 30 Nisan : Otelde alacağımız açık büfe Sabah kahvaltımızın ardından Şehrin  en güzel noktası olan Porsuk ‘ ta gondol turumuzu yapıyoruz.Turdan sonra Devrim arabasının bulunduğu yere gideceğiz.Burada bilgi aldıktan sonra Balmumu müzesine geçiyoruz.Buradaki gezimizin ardından dönüş yolculuğumuz başlıyor.Bir dahaki Fibar Tur gezisinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

ÜCRETE DAHİL OLANLAR:

—Lüks Otobüsle ulaşım                           

—2 Gece Otel konaklamaları                            

— Otelde sabah kahvaltısı ve  akşam yemekleri                                              

— Otobüs ikramları                                             

— Profesyonel Rehberlik hizmeti                

— Seyahat Sigortası                                   

— Beypazar’nda Bağ evi eğlencesi                                  

 

ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR:

 — Porsuk’ta Gondol gezisi   ücretleri

 — Müze ve ören yeri giriş  ve içecekler          

 — Otelde alınan ekstra yiyecek 

 — İlk gün sabah kahvaltısı ve  öğle yemekleri

 

Tur Fiyatı : 315,00 TL

7 – 12 Yaş Çocuk 245,00 TL

 

Katılım ve bilgi için 0 256 2197300'dan Yakup Bey (Dahili 132)

Son Müracaat Tarihi :  21 Nisan 2017 Cuma