Haber Yazdır

 

Ayvalık Assos Kazdağları Bozcaada Turu

1 Gece 2 Gündüz

28-29 EYLÜL 2019

Gezilecek Yerler:Bozcaada-Asos-Behram Kale- Hasanboğuldu-Sutüven Şelalesi Cunda Adası-Ayvalık-Şeytan Sofrası

 

Saat 24,00 de Aydın’da buluşma ve hareket.

 

1.Gün 28 Eylül : Sabah alacağımız ekstra kahvaltı sonrası ilk GEYİKLİ iskelesinden ilk feribotla BOZCAADA’ya geçiyoruz. Şirin sokakları ve eski rum evleriyle,üzüm bağlarıyla,pırıl pırıl deniziyle bizi büyüleyecek olan adayı gezmeye başlıyoruz.Şarap fabrikasında şarap yapımı ile ilgili bilgiler alıp tadım yapıp adanın diğer bölgelerini  gezerek feribotla adadan ayrılıyoruz.Buradan gezimize felsefenin ilk doğduğu yer olarak bilinen aynı zamanda ARİSTO’nun felsefe okulunu kurduğu eski adı BEHRAMKALE olan ASSOS’da köykahvesinden sakızlı kahvemizi içmek ve köy ürünlerinden almak için verdiğimiz serbest zaman sonrasında doğa,deniz ve tarihle iç içe olan ASSOS antik limana iniyoruz.Assosdan sonra otelimize doğru yola çıkıyoruz.Otelimiz Altıner Otel.

2.Gün 29 Eylül : Sabah kahvaltısının ardından Buradan sonra Kazdağlarının muhteşem manzaraları eşliğinde doğa ve mitolojik öyküleriyle ünlü HASAN BOĞULDU ve SÜTUVEN şelalesine gidiyoruz.Buradan sonra  CUNDA ADASI’na gitmek için yola çıkıyoruz.Rumlarla Türklerin bir arada yaşadığı ilginç mimarisi ile Cunda adasında isteyenlerle Rahmi Koç müzesini görüp tarihi sokaklarını geziyoruz.İsteyenlerde çarşısında alışverişinin yapıp günün yorgunluğunu TAŞ KAHVE’de dibek kahvesi içerek,sakızlı dondurma yiyerek atıyoruz.Gezimiz sonrasında AYVALIK’ı Körkezin güzel koylarını ve denize serpilmiş adalarını eşsiz gün batımı eşliğinde seyretmek için ŞEYTAN SOFRASI’na çıkıyoruz. Burada şeytanın ayak izini simgeleyen izleri görüp dönüş yolculuğuna başlıyoruz.

Ücrete dahil olanlar: Otobüsle Lüks Ulaşım,Konaklama,1.Akşam Yemeği ve Sabah Kahvaltısı Rehberlik,Seyahat sigortası,İkramlar.

Ücrete dahil olmayanlar: Ören yerleri,Müze giriş ücretleri,Öğle yemekleri,1.gün sabah kahvaltısı,ekstralar,Behramkale,Hasan boğulduya gidilen minibüs ücreti.Bozcaada Feribot geçiş ücreti

Ücret :

Kişi Başı : 350,00 TL (2 kişilik Odada Kişi Başı)

0-6 yaş 200,00 TL

7-12 Yaş 275,00 TL

0-3 Yaş Koltuk alınmaz ise ücretsiz

Kayıt :

Odamızın 0 256 2197300 (Dahili 132 Yakup Bey) telefonundan kayıt yapılacaktır. 

 

Son Başvuru Tarihi : 13/09/2019 Cuma