OKAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN MUHASEBE VE DENETİM (TEZSİZ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

Odamız ile Okan Üniversitesi arasında düzenlenen protokol ile 2013–2014 Eğitim ve Öğretim Döneminde indirimli Uzaktan Eğitim Muhasebe ve Denetim (Tezsiz) Yüksek Lisans Programına başvuru kabul edilecektir.

Katılım Şartları

—   Dört yıllık lisans diplomasına sahip olmak.

—   Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi, stajyeri ve yakını olmak.

—   Söz konusu program için dil ve ALES koşulu aranmamaktadır.

Programın Yürütülmesi

Toplam 10 ders ( 30 ) kredili program 3 dönem halinde (1) yılda tamamlanacaktır.

*Bu programı tamamlayan stajyerlerin ve bağımsız denetçi olacak mali müşavirlerin staj süresi 1 yıl kısalmaktadır.

Öğrenim Ücreti ve Ödeme

Programın Normal Bedeli: 8.100 TL(% 8 KDV dahildir)

AYSMMMO üye ve yakınları için programın toplam bedeli: 5.670TL(% 8 KDV dahildir)

*Program ücretini ödemede kredi kartına vade farksız 10 ay taksitlendirme imkânı bulunmaktadır.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için:

OKAN ÜNİVERSİTESİ  Ege Bölge Temsilciliği

Dolunay Argun
Gsm: 05302805263

Tel:   02324652795

Faks: 02324652796
e-mail:dolunay.argun@okan.edu.tr

Adres: Montrö Meydanı Şair Eşref Bulvarı No:31 Kabaalioğlu İşhanı K:3 Çankaya/İzmir

Broşür İçin Tıklayınız

Ders Programı için Tıklayınız